Ravintola Kipinä on majoituksen vieressä sijaitseva ravintola, jossa myös anniskeluoikeudet. Sisällä on 50 asiakaspaikkaa ja ulkona terassilla on 30 asiakaspaikkaa. (Huomioitava kulloisetkin koronarajoitukset asiakasmäärissä) Järjestämme myös juhlia ja muita yksityistilaisuuksia. Ikkunoista avautuu kauniit maisemat Hiukkaan päin.

Aukioloajat vaihtelevat johtuen yksityistilaisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa Facebookista tai soittamalla p.0503610558. Lounasmahdollisuudesta ilmoitetaan myös somessa. Saatavilla tilauksesta Hot Wingsejä muinakin aikoina joko paikan päällä tai kotipakettiin. Voi kysyä myös esim. mökkiloman ajaksi valmista ruokaa. Kesällä veneilijät voivat rantautua laituriimme ja talvella puolestaan voi jäätilanteen huomioiden tulla hiihtäen tai moottorikelkalla. Kesällä voi poiketa terassille vaikka vain lasilliselle, kahville tai jäätelölle nauttien samalla kauniista järvimaisemasta.

Ravintolan puhelinnumero: +358 41 3137311

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa @kipinaravintola. Sinne päivitämme tiheämmin myös aukioloja, ruokalistoja yms. tietoa.

@lauraheikkinenphotography
@lauraheikkinenphotography
Menu voimassa 6.9.21 alkaen
Syksyinen juhlakattaus pienelle ryhmälle
Marjainen täytekakku
Juhlat tulossa