Ravintola Kipinä sijaitsee heti majoituksen vieressä. Ravintolalla on anniskeluoikeudet. Sisällä 50 asiakaspaikkaa ja kesäisin ulkoterassilla on 30 asiakaspaikkaa lisää. Järjestämme myös juhlia ja muita yksityistilaisuuksia esim. pikkujouluja. Ravintolan ikkunoista avautuu kauniit maisemat Hiukkaan päin.

Aukioloajat vaihtelevat johtuen yksityistilaisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa Facebookista tai soittamalla p.0503610558. A` la Cartesta ja mahdollisesta lounasruokailusta ilmoitetaan myös somessa. Saatavilla tilauksesta Hot Wingsejä muinakin aikoina joko paikan päällä tai kotipakettiin. Voi kysyä myös esim. mökkiloman ajaksi valmista ruokaa. Kesällä veneilijät voivat rantautua laituriimme ja talvella puolestaan voi jäätilanteen huomioiden tulla hiihtäen tai moottorikelkalla. Kesällä voi poiketa terassille vaikka vain lasilliselle, kahville tai jäätelölle nauttien samalla kauniista järvimaisemasta.

Ravintolan puhelinnumero: +358 41 3137311

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa @kipinaravintola. Sinne päivitämme tiheämmin myös aukioloja, ruokalistoja yms. tietoa.

@lauraheikkinenphotography
@lauraheikkinenphotography
Pienen ryhmän pikkujoulut tuloillaan